IELTS Ready Program - A sikeres nyelvvizsgához vezető út

Nem árulunk zsákbamacskát. Itt és most kipróbálhatod a tanfolyamokat. Ez a program ausztráliai nyelviskolákban való tanítási tapasztalat és magas szintű szakmai tudáson alapulva jött létre.

A sikeres nyelvvizsga érdekében 4 tanfolyamot kell végigcsinálj. 1. IELTS Listenig, 2. IELTS Reading, 3. IELTS Writing 4. IELTS Speaking

+ Szaktanári visszajelzés /írásbeli javítás, szóbeli értékelés/ + IELTS Nyelvtan + IELTS Szókészlet + Egyéb IELTS-el kapcsolatos információkMindenkinek aki velünk tanul, teljeskörű hozzáférést adunk az összes tanfolyamhoz, gyakorló anyaghoz, oktató és kiegészítő videóhoz... Egyszóval mindenhez korlátozás nélkül.


kezdd el most 300x100

Kattints a tanfolyamokra és próbáld ki őket

IELTS Writing Tanfolyam

IELTS Writing Tanfolyam

Ez az online nyelvtanfolyam mindent megtanít Neked, hogy a lehető legmagasabb írásbeli pontszámot érd el. Beépített gyakorlatokkal. A tanfolyam végére minimum 10 írásbelit javaslok elküldeni visszajelzésre és további 30 írásbeli gyakorlatot fogsz megírni gyakorlásként. Minden egyes leckéhez oktató videók és további tanári kiegészítő videók kapcsolódnak. Mindezt a világ vezető egyetemei által használt tanulási rendszerben.

Nézd meg a bevezető videót, vagy nézz bele a tanfolyamba.
<

Belenézek az IELTS Writing Tanfolyamba
IELTS Speaking Tanfolyam

IELTS Speaking Tanfolyam

Ez az IELTS Speaking tanfolyam garantáltan a legtöbbet fogja kihozni belőled. Nemcsak számtalan valós tesztet fogsz megcsinálni, de komoly készség és képességfejlesztésen is át fogsz esni. Ez a tanfolyam emelni fogja a szóbeli kifejező képességedet. A tanfolyam végére magabiztosan fogsz a vizsgáztatóval beszélni, használván és tudván az összes alapszabályt és a szükséges nyelvtant. Ez egy nagyon fontos tanfolyam nem csak azért mert a mindennapi életben az egyik leghasznosabb dolog folyékonyan jól beszélni hanem mert a magas Speaking eredmény sokat javíthat az eredményeden. Intenzív ugyanakkor élvezetes kemény tanfolyamnak nézel elébe. A tanfolyam alatt legalább 5 teljes gyakorlatot /IELTS Speaking tesztet/ javaslok Nekünk elküldeni értékelünk majd.

Nézd meg a bevezető videót, vagy nézz bele a tanfolyamba.
Belenézek az IELTS Speaking Tanfolyamba
IELTS Listening Tanfolyam

IELTS Listening Tanfolyam

Ez a tanfolyam azért lett létrehozva, hogy a lehető legtöbbet kihozza belőled az IELTS hallás utáni szövegértés tekintetében. Pontosan megtanít Neked mindent az IELTS Listening Teszt-el kapcsolatban és órási mennyiségű gyakorlásra ad lehetőséget. Folyamatosan azt tartottam szem előtt ezen tanfolyam készítésénél, hogy szigorúan fejlessze a készség és képességedet nem megengedve, hogy beleugorj oyan gyakorlatokba melyeknek még nincs itt az ideje. Ez a tanfolyam nagyon sok tanulónak segített abban, hogy végre elérje azt az eredményt amire szüksége volt. Amikor azonban eljön az idő el fogsz kezdeni teszteket gyakorolni. Ez a tanfolyam nem játék. Ha valóban keményen végigcsinálod és nem hagysz ki semmit drasztikusan fogja emelni az eredményed. Mindenkinek minden szinten ajánlott.

Nézd meg a bevezető videót, vagy nézz bele a tanfolyamba.


Belenézek az IELTS Listening Tanfolyamba
IELTS Reading Tanfolyam

IELTS Reading Tanfolyam

Ez az IELTS Reading tanfolyam vagy írott szövegértési tanfolyam arra hivatott, hogy specialis olvasási tecnhikák és a teszt pontos ismertere tükrében maximalizálja az eredményed. Ahhoz, hogy a lehető legmagasabb eredményt érd el szükséges, hogy tudd a kérdéstípusokat a lehetséges buktatókat és, hogy tudd az idődet a lehető legjobban beosztani. Természetesen szükségesek rávezető és IELTS gyakorlatok is.

Nézd meg a bevezető videót, vagy nézz bele a tanfolyamba.


Belenézek az IELTS Reading Tanfolyamba

IELTS Writing correction - Írásbeli visszajelzés minta

Itt azt is megmutatjuk milyen egy professzionális IELTS Writing Correction vagy Írásbeli Teszt javítása. Ilyen visszajelzés elengedhetetlen ahhoz, hogy fejlődni tudj. Büszkén mondhatjuk, hogy mi nyújtjuk a legjobb és legprofesszionálisabb visszajelzést minden szinten.Emellett további tanácsot és tanulnivalót küldünk annak tükrében hol kell fejlődj. Ez a rész itt nem látható, hiszen ez mindig személyre szabott.
Attól függően melyik tanulási opciót választod 7-22 visszajelzést nyújtunk ami 99%-ban több, mint elég a sikeres nyelvvizsgához. Ha azonban mégtöbb visszajelzésre vabn szükséged arra is van lehetőség.

Próbáld ki!

Videoleckék

Videóleckék a hatékony tanulás érdekében. Pont mint a magánórák csak rugalmasabb és részletesebb

Halmi Zsolt a program vezetője és IELTS Nyelvvizsga felkészítő tanára videóleckéken keresztűl fogja megtanítani Neked az IELTS Nyelvvizsga részeit és hogy hogyan tudod maximalizálni az eredményed. Minden modulra részletes felkészítő tanóra került rögzítésre. A mintegy teljes évtizede tartó felkészítés eredménye egy lendületes és professzionális tanítási forma, ami minden szintnek megfelelő. Emellett további leckék is elérhetőek úgy mint, milyen nyelvtant tanulj, vagy egy sikeresen alkamazható technika a Listening test alatt. Az igényekhez igazodva folyamatosan újabb és újabb anyagok kerülnek hozzáadásra.

Elkezdem
IELTS Gyakorlatok

Valódi IELTS Gyakorlatok - minden modulra és díjnyertes beszédfejlesztő videók

Azon túl, hogy megtanultál és megértettél mindent az IELTS Nyelvvizsgával kapcsolatban, az is elengedhetetlen, hogy gyakrolatokat végezz. A tanulói zónában minden elérhető amire szükséged van és még annál is több. Amellett hogy a valódi és Cambridge gyakorlatok rendszerezve elérhetőek, ráadásul, amit sehol máshol nem találsz, készség fejlesztő gyakorlatokat is készítettünk. Ez még nem minden. A teljes szóbeli vizsgát is tudod gyakorolni és annak egyes részeit a teljes teszt lemodellezésével. Ezekért a vidókért angol programunk oktatási díjat kapott 2015-ben.

Elkezdem
CORRECTION2

Szaktanári visszajelzés és folyamatos támogatás - minden szinten

Alkalmanként előfordul, hogy kérdésed merül fel, vagy éppen elakadsz valahol. Minden tagunk bármikor kérdezhet a tanórákkal kapcsolatban. Nem kell mást tenned, mint egy rövid levelet írj és a válasz hamarosan elérhető lesz számodra. Mindemellett professzinoális teszt javítást és szóbeli vizsga értékelést is igénybe vehetsz. Egyes tagságokkal ingyenesen, de mindenki aki velünk tanul autómatikusan 50% kedvezménnyel rendelheti meg ezt a szolgáltatást. <

Elkezdem
Cue Cards 2

És ez még nem minden, mert folyamatosan új tartalmat szolgáltatunk és fejlődünk

Az IELTS Ready Program azért jött létre, hogy segítsen Neked és a családodnak új életet kezdeni angol nyelvterületen. Vagy végre letenni a nyelvvizsgát, hogy megkapd a diplomád. Tudjuk, hogy az IELTS nem játék ezért mindent megteszünk a Te sikered érdekében és folyamatosan új tartalmat szolgáltatunk. Emellett mindig elérhetőek vagyunk és semmi sem autómatizált. Szintén együtt dolgozunk a legmegbízhatóbb bevándorlási ügynökökkel így akár még abban is tudunk segíteni, hogy hova és kihez fordulhatsz bizalommal, ha angol közegben szeretnél élni.

Elkezdem

Minden Igazi Angol Epizódhoz korlátlan hozzáférést adunk Tanulóinknak. Új leckék folyamatosan!

Ielts Acad Writing
Ielts Gen Writing
Gerund
Simple Pres
Pres Cont
Verb Forms