Ausztrália és az IELTS - Milyen szintű IELTS Nyelvvizsga eredményre van szükséged, ha Ausztráliában kívánsz letelepedni vagy tanulni

eetable

Megjegyzés: Az itt található információk csupán tájékoztató jellegűek az IELTS Ready Program munkatársai nem bevándorlási ügynökök. Mindössze a tőlünk telhető legtöbbet megtesszük, hogy segítsünk a diákjainknak eligazodni. További információkért nézd meg az Ausztrál kormány honlapját vagy konzultálj egy bevándorlási ügynökkel.

Hivatalos információt az Ausztrál kormány oldalán itt találsz:
https://www.homeaffairs.gov.au/Trav/Visa-1

Miért kell az IELTS ha Ausztrália a cél…

Bevándorlás Ausztráliába - IELTS nélkül lehetetlen

Nagyon fontos azt megérteni, hogy az Ausztrál bevándorlás nagyon összetett és a különböző vízumtípusokhoz különböző szintű IELTS Nyelvvizsgát kérnek. Számtalan lehetőség van ezért mindeképpen javasoljuk nézd át a bevándorlási hivatal honlapját vagy/és konzultálj egy bevándorlási ügynökkel.

Ausztrália nem fogadja el a Magyar Államilag elismert angol nyelvvizsgát. Amit elfogad az az IELTS. Vagyis, ha Ausztráliába kívánsz kivándorolni és PR-ra /Permanent Residency - Állandó lakosi státusz/ szeretnél jelentkezni akkor be kell mutasd az IELTS Nyelvvizsgádat, mint bizonyítéka nyelvtudásodnak.

Milyen eredmény kell?
Attól függ, milyen ágon vándorolsz be és milyen végzettséged van. Állandó vagy ideiglenes lakosi státuszra jelentkezel vagy sem, mi a szakmád és így tovább.
Az IELTS eredmény elfogadható lehet már 5.0-tól, de vannak esetek ahol a 7.0-ás minimum eredmény a feltétel.

A tapasztalatunk sajnos az, hogy sokan az utolsó pillanatban kezdenek el készülni, ami nem egy jó taktika és akár a lehetőségek elvesztését is jelentheti. Akár velünk akár mással készülsz azt javasoljuk csináld meg az IELTS-et minél hamarabb, hiszen a kiállítástól számítva 2 évig érvényes. Adj magadnak minimum 6 de inkább több hónapot. /Természetesen hamarabb felkészülhetsz./ Ha már csak egy vagy két hónap van hátra /Sajnos ez volt már 2 hét is./ az nagy nyomás rajtunk is, hogy a legtöbbet próbáljuk meg kihozni a helyzetből, de nem utolsó sorban a tanulók is olyan stressznek vetik alá magukat, ami sokszor negatív módon befolyáslhatja nem csak az IELTS eredményt, hanem az egész bevándorlási vagy tanulási folyamatot.


Work and Holiday Visa - ÚJ!!!

A work and Holiday vízumhoz be kell mutasd az IELTS Nyelvvizsgád, mint bizonyiték, hogy kompetens vagy.

Tanulás Ausztráliában

Ahhoz, hogy egyetemen szakiskolában vagy középiskolában tanulhass angol nyelven: be kell mutasd az IELTS Nyelvvizsgád, mint bizonyiték, hogy kompetens vagy és érteni fogod az oktatást.

Emelett egyre több és több szakiskola is kéri a nyelvtudás bizonyítását.

Hogy milyen szintű IELTS-re van szükséged azt az információt Neked kell megszerezni az adott oktatási intézménytől. Ha nem vagy benne biztos, hogy hogyan és velünk készülsz abban az esetben örömmel felveszük hivatalosan bármelyik egyetemmel vagy szakiskolával a kapcsolatot, hogy tisztazzuk ezt Neked.


Miért ajánljuk, hogy csatlakozz az IELTS Ready Programba?

Amennyiben Ausztráliába szeretnél költözni, akkor ahogy azt látod előbb vagy utóbb kelleni fog az IELTS. Ha nem is kell azonnal az IELTS érdemes ismerkedni vele és ha még van időd ha lassan is, de eljutni kényelmesen stresszmentesen a vizsgáig. Nálunk egy hónapig tanulhatsz kevesebbért, mint amit egy sokszor -nem annyira hozzáértő - tanár elkér 45 percért.

Ez még nem minden. ..és ez nagyon fontos most.

Ha csak kalandra vágysz és Ausztráliába utazol. A legfontosabb, hogy szövegértésben és beszédben jó legyél. Nagyon sokszor hallottuk, hogy “Á az angol nem lesz gond..” Az lett.

Ha mást nem is csinálsz csak végigcsinálod a beszéd és hallás utáni szövegértési gyakorlatokat, akkor egy pár hónapon belül dramatikusan fog javulni a beszéded és az értésed is. Több száz gyakorlattal várunk és további készség és képesség fejlesztéssel.

Ez esetben csináld úgy a programot, hogy először csak a Listening-et és a Speaking-et csinálod. Konkrétan a Videó Leckéket, gyakorlatokat és készségek és képességfejlesztést.

Az IELTS gyakorlati nyelvvizsga ezért csak nyerhetsz vele.

Csatlakozom, most mindössze 9.999 Ft/hó-tól